Berga-Alorp Lantbruksaktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva jord och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Berga-Alorp Lantbruksaktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Berga-Alorp Lantbruksaktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1993-10-01 så skapades Berga-Alorp Lantbruksaktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Berga-Alorp Lantbruksaktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Berga-Alorp Lantbruksaktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556474-4570 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Linköping.

Just nu är Berga-Alorp Lantbruksaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Berga-Alorp Lantbruksaktiebolag så går det att nå dem via telefon på 013-85033 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Berga-Alorp Lantbruksaktiebolag är Nilsson, Curt Erik Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Curt Eric som är född 1943 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, Materev AB som är född och har titeln Revisor.