Lars Andersson Revision AB

Östergötlands län

Information

Lars Andersson Revision AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Lars Andersson Revision AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lars Andersson Revision AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Lars Andersson Revision AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lars Andersson Revision AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Snäckgärdsv. 64, 621 41, Visby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-130260.

Linköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lars Andersson Revision AB Privat, ej börsnoterat.

Lars Andersson Revision AB har idag 556471-2965 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lars Andersson Revision AB

Bolaget skall bedriva revisions-, redovisnings- och ekonomisk konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lars Andersson Revision AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Lars Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Anders som är född 1942 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .