Aktiebolaget Aquapoint

Östergötlands län

Information

Bolaget skall utföra kemisk-teknisk miljöanalys, tillverka och försälja systemlösningar för vattenrening, bedriva konsultverksamhet och utbildning inom miljöteknik, exempelvis analyser av processindustri, mätning av reningsgrad vid vattenutsläpp, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Aquapoint vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Aktiebolaget Aquapoint ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1993-03-26 så skapades Aktiebolaget Aquapoint och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Aquapoint har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Aquapoint är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556465-1700 är organisationsnummret för företaget som finns i Linköping.

Just nu är Aktiebolaget Aquapoint Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Aquapoint så går det att nå dem via telefon på 070-6260085 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Aquapoint är Ernstsson, Jan Christer Wilhelm som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl Ernstsson, Birgit Ros-Marie som är född 1941 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .