Bo Karlssons Bilverkstad i Linköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Bo Karlssons Bilverkstad i Linköping Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bo Karlssons Bilverkstad i Linköping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bo Karlssons Bilverkstad i Linköping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bo Karlssons Bilverkstad i Linköping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-02-02. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bo Karlssons Bilverkstad i Linköping Aktiebolag ska trivas.

Bo Karlssons Bilverkstad i Linköping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Linköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilservice, inköp och försäljning av biltillbehör och bildelar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bo Karlssons Bilverkstad i Linköping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Bo Karlssons Bilverkstad i Linköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Bo Karlssons Bilverkstad i Linköping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-163600.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bo Karlssons Bilverkstad i Linköping Aktiebolag är Karlsson, Bo Gösta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Janette Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .

Bo Karlssons Bilverkstad i Linköping Aktiebolag har 556460-2190 som sitt organisationsnummer.