KG KARLSSON TAPETSERARVERKSTAD OCH HANTVERKSSERVICE Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Aktiebolag som heter KG KARLSSON TAPETSERARVERKSTAD OCH HANTVERKSSERVICE Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar KG KARLSSON TAPETSERARVERKSTAD OCH HANTVERKSSERVICE Aktiebolag i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

KG KARLSSON TAPETSERARVERKSTAD OCH HANTVERKSSERVICE Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1993-02-05 så har KG KARLSSON TAPETSERARVERKSTAD OCH HANTVERKSSERVICE Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är KG KARLSSON TAPETSERARVERKSTAD OCH HANTVERKSSERVICE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med KG KARLSSON TAPETSERARVERKSTAD OCH HANTVERKSSERVICE Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Slöjdg. 30, 582 77, Linköping. Vi ni istället prata med KG KARLSSON TAPETSERARVERKSTAD OCH HANTVERKSSERVICE Aktiebolag så kan ni göra det på 013-128415.

Bolaget skall bedriva stoppning, omklädsel, målning samt renovering av möbler. Försäljning, uppsättning och service av gardiner med tillbehör samt antika och nya möbler. Konstruktion, tillverkning, försäljning, entreprenad, reparation och service av inredningar och tillhörande detaljer jämte förvaltning av lös och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Karlsson, Leif Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Gustaf Edvard som är född 1931 och har titeln Suppleant, Brage, Nils Åke Göran som är född 1940 och har titeln Revisor, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Nils Åke Brage som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

KG KARLSSON TAPETSERARVERKSTAD OCH HANTVERKSSERVICE Aktiebolag har 556459-3548 som sitt organisationsnummer.