Doosia AB

Östergötlands län

Information

556442-2482 är organisationsnummer för bolaget Doosia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Doosia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Doosia AB finns i.

Doosia AB har varit registrerat sedan 1992-02-07 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Doosia AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Doosia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Doosia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Doosia AB så kan ni göra det på telefon genom 013-163000 eller genom brev på följande adress:
Nyckelg. 6, 589 41, Linköping

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet i maskinbranschen, köpa och sälja maskiner, huvudsakligen entreprenad-, bygg-, jordbruks- och skogsbruksmaskiner, fordon och därtill hörande tillbehör ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Doosia AB och det är Holmquist, Bo Carl Fredrik som är född 1947 och har titeln VD, Holmquist, Bo Carl Fredrik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmquist, Ruth Annalena som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor