Centralplåt Industrigatans Bilplåt Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Centralplåt Industrigatans Bilplåt Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Centralplåt Industrigatans Bilplåt Aktiebolag finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Centralplåt Industrigatans Bilplåt Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Centralplåt Industrigatans Bilplåt Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Centralplåt Industrigatans Bilplåt Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Centralplåt Industrigatans Bilplåt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 20, 582 77, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-149747.

Linköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Centralplåt Industrigatans Bilplåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Centralplåt Industrigatans Bilplåt Aktiebolag har idag 556442-0874 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Centralplåt Industrigatans Bilplåt Aktiebolag

Bolaget skall utföra bilreparationer, bedriva bilplåtslageri och bilförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Centralplåt Industrigatans Bilplåt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Nils Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Nils Kalle som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Astorsson, Conny som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Christina Ann-Margret som är född 1950 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.