Fridtuna Skog o Trädgård Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Fridtuna Skog o Trädgård Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Fridtuna Skog o Trädgård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Fridtuna Skog o Trädgård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556429-2570.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 013-105063 alternativt besöka eller skicka post till Fridtuna Skog o Trädgård Aktiebolag på följande adress Westmansg. 37, 582 16, Linköping.

Fridtuna Skog o Trädgård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fridtuna Skog o Trädgård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Gun Anita Elisabet som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Udén, Kristina Victoria Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva försäljning och service av skogs- och trädgårdsutrustningar samt tvåhjuligafordon, drivmedel och oljor samt tillverkning av vinsch dessutom försäljning av skyddskläder och färger därtill jämte idka därmed förenlig verksamhet.