Linköpings Transport & Logistik AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva åkeri, fordonsverkstad och transportlogistik, lokaluthyrning och magasinering, aktie- och fastighetsförvaltning ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Linköpings Transport & Logistik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Linköpings Transport & Logistik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1991-04-15 så skapades Linköpings Transport & Logistik AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556423-3079 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Linköping.

Just nu är Linköpings Transport & Logistik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Linköpings Transport & Logistik AB så går det att nå dem via telefon på 013-238400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Linköpings Transport & Logistik AB är Olofsson, Göran Bo Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Appelskog, Leif Patric Teofil som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Biriell, Sandra Elisabeth som är född 1974 och har titeln Suppleant, Olofsson, Karin Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisor, Karlsson, Carl Thure Lennart som är född 1944 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .