MAY'S SHOP I LINKÖPING Aktiebolag

Östergötlands län

Information

MAY'S SHOP I LINKÖPING Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där MAY'S SHOP I LINKÖPING Aktiebolag finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. MAY'S SHOP I LINKÖPING Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket MAY'S SHOP I LINKÖPING Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. MAY'S SHOP I LINKÖPING Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MAY'S SHOP I LINKÖPING Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Torget 5, 582 19, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-310025.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är MAY'S SHOP I LINKÖPING Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

MAY'S SHOP I LINKÖPING Aktiebolag har idag 556414-1504 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MAY'S SHOP I LINKÖPING Aktiebolag

Bolaget skall bedriva detaljhandel med damunderkläder och damkonfektion samt idka därmed förenlig verksamhet.

I MAY'S SHOP I LINKÖPING Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Carin Agneta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Klas Arne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .