BRIMAC Aktiebolag

Östergötlands län

Information

BRIMAC Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som BRIMAC Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BRIMAC Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

BRIMAC Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-11-08. Men sedan 1996-01-01 så har BRIMAC Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Enhagsv. 18, 589 43, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BRIMAC Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-164606.

Linköping arbetar för att verksamheter som BRIMAC Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BRIMAC Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom materialanalys och logistik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BRIMAC Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Brinkebäck, Claes Roland Ordförande saknas..

Det finns idag lite personer som är kopplade till BRIMAC Aktiebolag och det är följande personer, Brinkebäck, Claes Roland som är född 1947 och har titeln VD, Brinkebäck, Claes Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Brinkebäck, Elise Birgitta Kristina som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Brinkebäck, Karin Margareta som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Gutenmark, Anna Christina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BRIMAC Aktiebolag är 556410-2118.