Hamravik Förvaltnings AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Hamravik Förvaltnings AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Hamravik Förvaltnings AB är ett av dem. Statusen för Hamravik Förvaltnings AB är att Bolaget är aktivt.

Hamravik Förvaltnings AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-12-18. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där företaget finns i jobbar för att företag som Hamravik Förvaltnings AB ska trivas.

Hamravik Förvaltnings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Linköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremål för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier och andelar i företag. Bedriva handel med värdepapper, handel och förvaltning av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hamravik Förvaltnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Hamravik Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Hamravik Förvaltnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hamravik Förvaltnings AB är Gustafsson, Rolf Peter Vilhelm som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvissberg Gustafsson, Annika M som är född 1963 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jan Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Jan Magnusson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Hamravik Förvaltnings AB har 556410-0336 som sitt organisationsnummer.