Hotell Östergyllen Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Aktiebolag som heter Hotell Östergyllen Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Hotell Östergyllen Aktiebolag i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1990-10-17 så har Hotell Östergyllen Aktiebolag varit registrerat. Idag är Hotell Östergyllen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Hotell Östergyllen Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hamng. 2B, 582 26, Linköping. Vi ni istället prata med Hotell Östergyllen Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva konsultativ verksamhet inom ekonomi och finans samt kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Larsson, Erik Aron som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Gunnar Åke Patric som är född 1964 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Hotell Östergyllen Aktiebolag har 556408-8655 som sitt organisationsnummer.