Linköpings Utbildningsservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Aktiebolag som heter Linköpings Utbildningsservice Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Linköpings Utbildningsservice Aktiebolag i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1990-09-10 så har Linköpings Utbildningsservice Aktiebolag varit registrerat. Idag är Linköpings Utbildningsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Linköpings Utbildningsservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Linköpings Utbildningsservice Aktiebolag så kan ni göra det på 013-121733.

Bolaget skall bedriva utbildning och utbildningsservice för företag, äga och förvalta fast egendom och värdepapper, äga och bedriva handel med konst och konstföremål samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Linköpings Utbildningsservice Aktiebolag har 556404-5465 som sitt organisationsnummer.