Svensk läkartjänst LIL AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall tillhandahålla läkar- och sjukskötersketjänster inom hälso- och sjukvård, bedriva undervisning i anslutning därtill samt värdepappersförvaltning. Bolaget skall även bedriva handel med och sömnad av diverse tyger och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svensk läkartjänst LIL AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Svensk läkartjänst LIL AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1990-08-20 så skapades Svensk läkartjänst LIL AB och verksamheten är har F-skattsedel Svensk läkartjänst LIL AB har haft det sedan 1995-01-01.

556404-4203 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Linköping.

Just nu är Svensk läkartjänst LIL AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Svensk läkartjänst LIL AB så går det att nå dem via telefon på 046-709180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av -Ljunghusen, Claes Olof Firman tecknas i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svensk läkartjänst LIL AB är Ljunghusen, Claes Olof som är född 1954 och har titeln VD, Ljunghusen, Claes Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekendahl, Åsa Karin som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Rut Ingrid som är född 1954 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision Lena Dahlberg AB som är född och har titeln Revisor.