KINGBO AB

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Aktiebolag som heter KINGBO AB. Det finns flera bolag som liknar KINGBO AB i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

KINGBO AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1990-06-27 så har KINGBO AB varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är KINGBO AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med KINGBO AB så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Oskarsg. 17, 582 73, Linköping. Vi ni istället prata med KINGBO AB så kan ni göra det på .

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva agentur- verksamhet med verktygsmaskiner, tillhörande förbruknings- material, förvaltning av näringsfastighet samt tillbehör, ävensom därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Erik Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Erik som är född 1933 och har titeln Suppleant, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

KINGBO AB har 556399-4481 som sitt organisationsnummer.