Stillströms Måleri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Stillströms Måleri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Stillströms Måleri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Stillströms Måleri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556392-3084.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 013-154747 alternativt besöka eller skicka post till Stillströms Måleri Aktiebolag på följande adress Sunnorpsg. 19, 582 73, Linköping.

Stillströms Måleri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stillströms Måleri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Moqvist, Louise Caroline som är född 1972 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsmåleri ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget kunna äga och förvalta värdepapper.