Swedish Food and Farming Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Swedish Food and Farming Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Swedish Food and Farming Aktiebolag finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Swedish Food and Farming Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Swedish Food and Farming Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Swedish Food and Farming Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Swedish Food and Farming Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klevstad Gård Örtomta, 585 62, Linghem men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-75016.

Linköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Swedish Food and Farming Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Swedish Food and Farming Aktiebolag har idag 556383-8233 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Fritz Birger -Jonsson, Märtha Hilda Sofie är den som för stunden ansvarar för Swedish Food and Farming Aktiebolag

Aktiebolagets verksamhet ska vara att servera luncher och middagar i gårdsmiljö, informera om gården och svenskt lantbruk för utländska och svenska gäster, driva förlags- verksamhet jämte idka därmed förenlig verksamhet.

I Swedish Food and Farming Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Fritz Birger som är född 1930 och har titeln Extern firmatecknare, Jonsson, Märtha Hilda Sofie som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Carin Elina Birgersdotter som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Ebba Christina Birgersdtr som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Lars Birger Joel som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln RevisorRevision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .