Tölva Teknik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Tölva Teknik Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Tölva Teknik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Tölva Teknik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556377-9544.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 013-219900 alternativt besöka eller skicka post till Tölva Teknik Aktiebolag på följande adress Fårhagsv. 17, 586 66, Linköping.

Tölva Teknik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tölva Teknik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lennerbrant, Gösta Edvin Harald som är född 1933 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av varor och tjänster för ADB-behandling och radioelektroniska komponenter samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom ska bolaget bedriva förvaltningsverksamhet av fastigheter, värdepapper och konstföremål.