Riedenfalk Consulting International Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Riedenfalk Consulting International Aktiebolag är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Riedenfalk Consulting International Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Riedenfalk Consulting International Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Riedenfalk Consulting International Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1989-09-21. Men sedan 1998-01-01 så har Riedenfalk Consulting International Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Uljebergsv. 2, 590 52, Nykil. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Riedenfalk Consulting International Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-123831.

Linköping arbetar för att företag som Riedenfalk Consulting International Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Riedenfalk Consulting International Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom informationshantering och marknadsföring med inriktning på teknologiöverföring, kunskapsöverföring och organisationsutveckling, bedriva utveckling och rådgivning av understödjande informationshjälpmedel, bedriva förmedling och uthyrning av personal samt härmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Riedenfalk Consulting International Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Riedenfalk Consulting International Aktiebolag och det är följande personer, Riedenfalk, Alf Anders Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Riedenfalk, Gertrud Inga-Lill som är född 1964 och har titeln Suppleant, Svensson, Dick Yngve som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Riedenfalk Consulting International Aktiebolag är 556370-7735.