Jarhedens Trafikskola Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Jarhedens Trafikskola Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jarhedens Trafikskola Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jarhedens Trafikskola Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jarhedens Trafikskola Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-03. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jarhedens Trafikskola Aktiebolag ska trivas.

Jarhedens Trafikskola Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27. I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva trafikskoleverksamhet, därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jarhedens Trafikskola Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Jarhedens Trafikskola Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Jarhedens Trafikskola Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-104600.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jarhedens Trafikskola Aktiebolag är Jarheden, Hans Gustav Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarheden, Anita Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Anund, Bengt Rickard som är född 1970 och har titeln Revisor, Önnerth, Per Fredrik som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Jarhedens Trafikskola Aktiebolag har 556369-6763 som sitt organisationsnummer.