Ferroplan Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Ferroplan Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ferroplan Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ferroplan Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ferroplan Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-23. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ferroplan Aktiebolag ska trivas.

Ferroplan Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla konsultationer inom transportbranschen och byggnadsindustrin, förvaltning av och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ferroplan Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ferroplan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Ferroplan Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-162757.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ferroplan Aktiebolag är Kufver, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kufver, Ingegerd som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Ferroplan Aktiebolag har 556369-1285 som sitt organisationsnummer.