Pelles Däck Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556368-1351 är organisationsnummer för verksamheten Pelles Däck Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pelles Däck Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Pelles Däck Aktiebolag finns i.

Pelles Däck Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-08-30 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pelles Däck Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Pelles Däck Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pelles Däck Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Pelles Däck Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-121407 eller genom brev på följande adress:
Gottorpsg. 41, 582 73, Linköping

Bolaget skall bedriva försäljning av däck och däcktillbehör, utföra däckreparationer samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pelles Däck Aktiebolag och det är Klefborg, Lars Robert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Klefborg, Maria Carolin som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Niklasson, Clas Håkan Berth som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,