Stensätt i Linköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556349-0811 är organisationsnummer för företaget Stensätt i Linköping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stensätt i Linköping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Stensätt i Linköping Aktiebolag finns i.

Stensätt i Linköping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-03-01 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stensätt i Linköping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Stensätt i Linköping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stensätt i Linköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren

Vill ni komma i kontakt med Stensätt i Linköping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-236670 eller genom brev på följande adress:
Gottorpsg. 14, 582 73, Linköping

Bolaget skall bedriva försäljning och entreprenadverkamhet med natursten, keramik och byggnadsvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stensätt i Linköping Aktiebolag och det är Kursinski, Daniel Kristoffer som är född 1977 och har titeln Extern firmatecknare, Kursinski, Rainer Kurt Bernd som är född 1947 och har titeln VD, Kursinski, Rainer Kurt Bernd som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kursinski, Gisela Anita Elisabeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,