Saab Aviocomp Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget ska förvalta värdepapper, ävensom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Saab Aviocomp Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Saab Aviocomp Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1989-01-18 så skapades Saab Aviocomp Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556347-9251 är organisationsnummret för bolaget som finns i Linköping.

Just nu är Saab Aviocomp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Saab Aviocomp Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 013-231950 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Saab Aviocomp Aktiebolag är Malmersjö, Karl Torsten Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallgren, Johan Peter som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Röcklinger, Per Magnus som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .