Lastbilsservice i Linköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556347-6752 är organisationsnummer för verksamheten Lastbilsservice i Linköping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lastbilsservice i Linköping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Lastbilsservice i Linköping Aktiebolag finns i.

Lastbilsservice i Linköping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-02-02 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lastbilsservice i Linköping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Lastbilsservice i Linköping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lastbilsservice i Linköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lastbilsservice i Linköping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-140235 eller genom brev på följande adress:
Ottarg. 8, 582 78, Linköping

Bolaget skall sälja lastbilsprodukter, fordonsprodukter och fordon samt bedriva verkstad för fordon. Äga och förvalta fastigheter, äga och förvalta värdepapper, bedriva konsultverksamhet inom fordonsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lastbilsservice i Linköping Aktiebolag och det är Bergström, Karl Gustav Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Carmblad, Peter Lennart som är född 1956 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,