Duvkullens Fastighets AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Duvkullens Fastighets AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Duvkullens Fastighets AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1989-03-14 så skapades Duvkullens Fastighets AB och företaget är har F-skattsedel Duvkullens Fastighets AB har haft det sedan 2006-01-27.

Duvkullens Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-27

556346-9278 är organisationsnummret för företaget som finns i Linköping.

Just nu är Duvkullens Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Duvkullens Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 013-158050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Duvkullens Fastighets AB är Cocozza, Anna Donata som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cocozza, Giuseppe som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Cocozza, Helene Janette som är född 1962 och har titeln Suppleant, Cocozza, Madeleine Yasmine som är född 1958 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor.