Företagsbyrån M & A Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556320-6803 är organisationsnummer för bolaget Företagsbyrån M & A Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Företagsbyrån M & A Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Företagsbyrån M & A Aktiebolag finns i.

Företagsbyrån M & A Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-03-02 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Företagsbyrån M & A Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Företagsbyrån M & A Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Företagsbyrån M & A Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Företagsbyrån M & A Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-311500 eller genom brev på följande adress:
St. Torget 2, 582 19, Linköping

Bolaget skall bedriva kvalificerad teknisk och ekonomisk produkt- utveckling samt försäljning, affärskonsulting såsom företagsförmedling, managementkonsulting och internationella företagsetableringar, M & A, likväl som strategiska styrelseuppdrag, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Företagsbyrån M & A Aktiebolag och det är Forsberg, Hans Harald som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Annika Eva Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,