Godisgrossisten i Linköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet inom livsmedelsbranschen samt förvalta och bedriva handel med värdepapper och fastigheter samt uthyrning av lokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Godisgrossisten i Linköping Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Godisgrossisten i Linköping Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1988-01-29 så skapades Godisgrossisten i Linköping Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Godisgrossisten i Linköping Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Godisgrossisten i Linköping Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556318-0677 är organisationsnummret för företaget som finns i Linköping.

Just nu är Godisgrossisten i Linköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Godisgrossisten i Linköping Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 013-315720 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Godisgrossisten i Linköping Aktiebolag är Gustavsson, Knut Ingvar som är född 1947 och har titeln VD, Gustavsson, Knut Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Glad, Björn Ingvar som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lundholm, Lars Tore David som är född 1950 och har titeln Revisor, Lars Lundholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .