Klingeroth i Gammalkil Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Klingeroth i Gammalkil Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Klingeroth i Gammalkil Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Klingeroth i Gammalkil Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Klingeroth i Gammalkil Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1988-01-14. Men sedan 1988-01-01 så har Klingeroth i Gammalkil Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Drättinge, 590 48, Vikingstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klingeroth i Gammalkil Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-331120.

Linköping arbetar för att bolag som Klingeroth i Gammalkil Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Klingeroth i Gammalkil Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva handel och reparationer med begagnade lastbilar och släpvagnar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Klingeroth i Gammalkil Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas av -Klingerot, Berit Kristina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klingeroth i Gammalkil Aktiebolag och det är följande personer, Klingerot, Berit Kristina som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Klingerot, Jan Arne Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Klingerot, Bo Urban Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingerot, Per Arne Tomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant.Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Klingeroth i Gammalkil Aktiebolag är 556315-9622.