Albatross Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Albatross Aktiebolag är ett bolag som finns i Linköping. I Albatross Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kuhn, Helmut som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elfinger, Walter Günther som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Elfinger, Tanja Nathalie som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Kuhn, Kerstin Irene Gunilla som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Albatross Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Albatross Aktiebolag på telefon 013-137847.

Bolaget skall bedriva restaurang och carteringsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Albatross Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Albatross Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Albatross Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Albatross Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Albatross Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Albatross Aktiebolag har 556310-8348 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.