Linköpings Bil & Marintextil Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Linköpings Bil & Marintextil Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Linköpings Bil & Marintextil Aktiebolag finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Linköpings Bil & Marintextil Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Linköpings Bil & Marintextil Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Linköpings Bil & Marintextil Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Linköpings Bil & Marintextil Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Låsblecksg. 2, 589 41, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-161690.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Linköpings Bil & Marintextil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Linköpings Bil & Marintextil Aktiebolag har idag 556309-3128 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Linköpings Bil & Marintextil Aktiebolag

Bolaget skall utföra inredningsarbeten i bilar och båtar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Linköpings Bil & Marintextil Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carmesten, Karl Rune Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Carmesten, Carl Mats Stefan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Claesson, Birgit Åsa Catrin som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .