Ekonomisk Rationalisering Data i Ljungsbro Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Ekonomisk Rationalisering Data i Ljungsbro Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ekonomisk Rationalisering Data i Ljungsbro Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ekonomisk Rationalisering Data i Ljungsbro Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ekonomisk Rationalisering Data i Ljungsbro Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-08-24. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ekonomisk Rationalisering Data i Ljungsbro Aktiebolag ska trivas.

Ekonomisk Rationalisering Data i Ljungsbro Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultation inom informationsteknik samt utveckling inom dataområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekonomisk Rationalisering Data i Ljungsbro Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Ekonomisk Rationalisering Data i Ljungsbro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Ekonomisk Rationalisering Data i Ljungsbro Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Riesbeck, Björn Harald.

De som är på något sätt har med Ekonomisk Rationalisering Data i Ljungsbro Aktiebolag är Riesbeck, Björn Harald som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Riesbeck, Eva Anita som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Riesbeck, Martin Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lehnér, Nils Kenneth Bertil som är född 1952 och har titeln Revisor, Kenneth Lehnér Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Ekonomisk Rationalisering Data i Ljungsbro Aktiebolag har 556303-8990 som sitt organisationsnummer.