Utronix Elektronikutveckling Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556300-9355 är organisationsnummer för företaget Utronix Elektronikutveckling Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Utronix Elektronikutveckling Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Utronix Elektronikutveckling Aktiebolag finns i.

Utronix Elektronikutveckling Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-09-21 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Utronix Elektronikutveckling Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Utronix Elektronikutveckling Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Utronix Elektronikutveckling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Utronix Elektronikutveckling Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-212750 eller genom brev på följande adress:
Landeryd Tallhöjden, 585 93, Linköping

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av industriella elektronikprodukter huvudsakligen för mätning och styrning samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva konsultverksamhet och programmering inom dataområdet, förvaltning av fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Utronix Elektronikutveckling Aktiebolag och det är Markow, Mikael som är född 1957 och har titeln VD, Markow, Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Steiler, Gunnel Elisabet Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Carlström, Björn Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, KREREV, Kreativ Revision AB som är född och har titeln Revisor,