Secedo Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom regler-, styr- och konstruktionsområdet med inriktning på energi- och processindustrin, förvaltning av fast och lös egendom samt vara grossist och deljist inom konfektion, assessoarer, kemtekniska produkter, lek och sportartiklar samt friluftsartiklar såsom tält, kokkärl, liggunderlag, sovsäckar, frystorkad mat, knivar, skidkläder och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Secedo Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Secedo Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1987-08-17 så skapades Secedo Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Secedo Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Secedo Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556300-6021 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Linköping.

Just nu är Secedo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Secedo Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8441824 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Secedo Aktiebolag är Ebbevi, Lars Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ebbevi, Henry som är född 1928 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Karlsson, Barbro Ingegärd som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .