Engineering Research Prof. Larsgunnar Nilsson Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Engineering Research Prof. Larsgunnar Nilsson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Engineering Research Prof. Larsgunnar Nilsson Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Engineering Research Prof. Larsgunnar Nilsson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Engineering Research Prof. Larsgunnar Nilsson Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1987-03-13. Men sedan 1991-01-01 så har Engineering Research Prof. Larsgunnar Nilsson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Brigadg. 14, 587 58, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Engineering Research Prof. Larsgunnar Nilsson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-236680.

Linköping arbetar för att bolag som Engineering Research Prof. Larsgunnar Nilsson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Engineering Research Prof. Larsgunnar Nilsson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva forskning och utveckling inom teknisk mekanik och datorstödd konstruktion samt förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Engineering Research Prof. Larsgunnar Nilsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Engineering Research Prof. Larsgunnar Nilsson Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Lennart Larsgunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Gunilla som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Engineering Research Prof. Larsgunnar Nilsson Aktiebolag är 556295-0385.