Fromholtz Foto Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556290-7864 är organisationsnummer för företaget Fromholtz Foto Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fromholtz Foto Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Fromholtz Foto Aktiebolag finns i.

Fromholtz Foto Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-12-30 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fromholtz Foto Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Fromholtz Foto Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fromholtz Foto Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fromholtz Foto Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-121358 eller genom brev på följande adress:
Trädgårdstorget 6, 582 24, Linköping

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom foto-, radio-, TV- och hemelektronikbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fromholtz Foto Aktiebolag och det är Fromholtz, Anders Hans Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fromholtz, Eva Sofia Catharina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,