DCL Data Centrum Linköping AB

Östergötlands län

Information

DCL Data Centrum Linköping AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där DCL Data Centrum Linköping AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. DCL Data Centrum Linköping AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket DCL Data Centrum Linköping AB har haft sedan 1994-01-01. DCL Data Centrum Linköping AB har funnits sedan och 2001-02-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till DCL Data Centrum Linköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 36, 582 77, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-141050.

Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är DCL Data Centrum Linköping AB Privat, ej börsnoterat.

DCL Data Centrum Linköping AB har idag 556287-3777 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för DCL Data Centrum Linköping AB

Bolaget skall bedriva handel av datorer och IT-relaterade produkter samt därtill sälja erfoderliga tjänster.

I DCL Data Centrum Linköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rashed, Johan Shawkat som är född 1960 och har titeln VD, Rashed, Johan Shawkat som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlstedt, Susanne Katrin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor.