DelikatessButiken i Linköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556280-3808 är organisationsnummer för företaget DelikatessButiken i Linköping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DelikatessButiken i Linköping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som DelikatessButiken i Linköping Aktiebolag finns i.

DelikatessButiken i Linköping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-07-04 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för DelikatessButiken i Linköping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

DelikatessButiken i Linköping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DelikatessButiken i Linköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med DelikatessButiken i Linköping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-126500 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 38, 582 19, Linköping

Bolaget skall bedriva försäljning av färdiglagad mat samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med DelikatessButiken i Linköping Aktiebolag och det är Iskander, Gabi Sanharib som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Abdullah, Yacoub som är född 1973 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor,