Claes Carlgren Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Claes Carlgren Aktiebolag är ett företag som finns i Linköping. I Claes Carlgren Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson Carlgren, Anna Maria L som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlgren, Carl Sigurd Niclas som är född 1977 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Claes Carlgren Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Claes Carlgren Aktiebolag på telefon 013-157588.

Bolaget skall bedriva personbefordran, uthyrningsverksamhet av bilar och bussar, handel och tävlingsverksamhet med hästar jämte idka därmed förenlig verksamhet samt driva handel med värdepapper.

Idag är Claes Carlgren Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Claes Carlgren Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Claes Carlgren Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Claes Carlgren Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Claes Carlgren Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Claes Carlgren Aktiebolag har 556273-4375 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.