Arminator Fastighets Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Arminator Fastighets Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Arminator Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Arminator Fastighets Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556271-1076.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0494-20991 alternativt besöka eller skicka post till Arminator Fastighets Aktiebolag på följande adress Sjötorpsv. 4, 582 75, Linköping.

Arminator Fastighets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Arminator Fastighets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Söderteg, Carl Henrik Stefan som är född 1955 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att idka ny-, till- och ombyggnation, äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.