Spetz Fastighetskonsult Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Spetz Fastighetskonsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Spetz Fastighetskonsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Spetz Fastighetskonsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Spetz Fastighetskonsult Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1985-12-11. Men sedan 1986-01-01 så har Spetz Fastighetskonsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bergdalsg. 7, 582 45, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Spetz Fastighetskonsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-237695.

Linköping arbetar för att bolag som Spetz Fastighetskonsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Spetz Fastighetskonsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva projektering, värdering, besiktning och kontroll av fastigheter, förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Spetz Fastighetskonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Spetz Fastighetskonsult Aktiebolag och det är följande personer, Spetz, Per-Åke Ragnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Spetz, Rose-Marie Gunilla som är född 1960 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Spetz Fastighetskonsult Aktiebolag är 556268-6625.