ELK Enstedts Limnologiska Konsultbyrå Aktiebolag

Östergötlands län

Information

ELK Enstedts Limnologiska Konsultbyrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som ELK Enstedts Limnologiska Konsultbyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ELK Enstedts Limnologiska Konsultbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-02-20.

ELK Enstedts Limnologiska Konsultbyrå Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1985-11-21. Men sedan 1987-01-01 så har ELK Enstedts Limnologiska Konsultbyrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hedag. 5, 590 73, Ljungsbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ELK Enstedts Limnologiska Konsultbyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-63050.

Linköping arbetar för att företag som ELK Enstedts Limnologiska Konsultbyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ELK Enstedts Limnologiska Konsultbyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva limnologisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ELK Enstedts Limnologiska Konsultbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ELK Enstedts Limnologiska Konsultbyrå Aktiebolag och det är följande personer, Enstedt, Kjell Evert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Enstedt, Marie Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ELK Enstedts Limnologiska Konsultbyrå Aktiebolag är 556267-3912.