Vänge Ringatorp Lantbruksaktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk och kapitalförvaltning ävensom konsultverksamhet inom elbranschen och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vänge Ringatorp Lantbruksaktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Vänge Ringatorp Lantbruksaktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1985-03-26 så skapades Vänge Ringatorp Lantbruksaktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Vänge Ringatorp Lantbruksaktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Vänge Ringatorp Lantbruksaktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556258-3202 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Linköping.

Just nu är Vänge Ringatorp Lantbruksaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Vänge Ringatorp Lantbruksaktiebolag så går det att nå dem via telefon på 013-397068 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wängestam, Lars Helge Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vänge Ringatorp Lantbruksaktiebolag är Wängestam, Lars Helge som är född 1931 och har titeln VD, Wängestam, Lars Helge som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Wängestam, Karl August Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wängestam, Lars Erik Oscar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Wängestam, Ruth som är född 1940 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln RevisorRevision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .