Termodyn, Termodynamisk Ytbehandling Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Termodyn, Termodynamisk Ytbehandling Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Termodyn, Termodynamisk Ytbehandling Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Termodyn, Termodynamisk Ytbehandling Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Termodyn, Termodynamisk Ytbehandling Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1985-05-03. Men sedan 1985-01-01 så har Termodyn, Termodynamisk Ytbehandling Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sjögestad Bro Solmark 1, 590 48, Vikingstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Termodyn, Termodynamisk Ytbehandling Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-82067.

Linköping arbetar för att bolag som Termodyn, Termodynamisk Ytbehandling Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Termodyn, Termodynamisk Ytbehandling Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall idka ytbehandling av i huvudsak metallprodukter och bedriva smidesverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Termodyn, Termodynamisk Ytbehandling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Termodyn, Termodynamisk Ytbehandling Aktiebolag och det är följande personer, Lindstrand, Clas Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindstrand, Ginger Susanne Pernilla som är född 1965 och har titeln Suppleant, Boström, Kurt Johan som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Termodyn, Termodynamisk Ytbehandling Aktiebolag är 556257-9432.