P.R. Affärslitteratur Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns P.R. Affärslitteratur Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. P.R. Affärslitteratur Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

P.R. Affärslitteratur Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556253-4148.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 013-312705 alternativt besöka eller skicka post till P.R. Affärslitteratur Aktiebolag på följande adress N. Oskarsg. 12, 582 73, Linköping.

P.R. Affärslitteratur Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I P.R. Affärslitteratur Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Linnaeus, Siv Elisabet som är född 1935 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reklamverksamhet, förlagsverksamhet, tillverkning och handel med styr- och reglerelektronik samt därmed förenlig verksamhet.