Radio Nova Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Radio Nova Aktiebolag är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Radio Nova Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Radio Nova Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Radio Nova Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1984-09-19. Men sedan 1994-01-01 så har Radio Nova Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till 601 83 Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Radio Nova Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-280000.

Linköping arbetar för att företag som Radio Nova Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Radio Nova Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva radioproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Radio Nova Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Radio Nova Aktiebolag och det är följande personer, Foss, Ulf Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Radio Nova Aktiebolag är 556249-3675.