Taxi Östergötland Service Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget ska betjäna andra taxibolag med administrativa tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Taxi Östergötland Service Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Taxi Östergötland Service Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1984-10-25 så skapades Taxi Östergötland Service Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Taxi Östergötland Service Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Taxi Östergötland Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556248-9673 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Linköping.

Just nu är Taxi Östergötland Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Taxi Östergötland Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 013-314655 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wallin, Sven Conny Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Taxi Östergötland Service Aktiebolag är Wallin, Sven Conny som är född 1967 och har titeln VD, Wiesner, Anders Olof som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Karl Sune Kenneth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederborg, Jan Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Leif Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Lars Ola Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotWallin, Sven Conny som är född 1967 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.