Airwave i Linköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Airwave i Linköping Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Airwave i Linköping Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Airwave i Linköping Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556248-7404.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 013-59165 alternativt besöka eller skicka post till Airwave i Linköping Aktiebolag på följande adress Vimarka , 585 92, Linköping.

Airwave i Linköping Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Airwave i Linköping Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Holm, Sture Lennart som är född 1953 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall konstruera och tillverka pneumatiska och hydraliska prototypapparater, samt legotillverkning inom metallsektorn och därmed förenlig verksamhet.