Bokbindar'n i Linköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Aktiebolag som heter Bokbindar'n i Linköping Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Bokbindar'n i Linköping Aktiebolag i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1984-01-30 så har Bokbindar'n i Linköping Aktiebolag varit registrerat. Idag är Bokbindar'n i Linköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Bokbindar'n i Linköping Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bokbindar'n i Linköping Aktiebolag så kan ni göra det på 013-100510.

Bolaget skall bedriva försäljning av bokbinderitjänster och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Pettersson, Jan Hugo som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundén, Mats Robert som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnberg, Ingrid Maria Ulrika som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Bokbindar'n i Linköping Aktiebolag har 556239-4022 som sitt organisationsnummer.